Grafikai pályázat 2018  

Örömteli eseményként tarthatjuk számon, hogy egyre több a hazai vaspályákon is közlekedő matricával ellátott magyar neves mozdonyunk a jeles évfordulóink kapcsán.

Ezért úgy gondoltuk, hogy a 2017-es esztendőben kiírt grafikai pályázatunk nyomán ismét lehetőséget kínálunk önöknek. A 2018-ban 150. jubileumát ünneplő MÁV évfordulója kapcsán a WSpz komfortkocsi színtervnek megtervezésére pályázatot írunk ki. Elöljáróban szeretnénk hangsúlyozni, a nyertes műveket nem fogjuk a versenykiírásban szereplő vasúti komfortkocsi járművön viszont látni, de az, hogy látogatóink saját örömükre és mások boldogságára is készíthetnek fantáziarajzokat, éppen elég motivációs erő lehet ez számukra.

A pályázat témája: 150 éves a MÁV.

A pályázat feltétele
- a nyílt pályázatra teljes, kész pályaműveket várunk,
- egy pályázó legfeljebb egy, a komfortkocsit mindkét oldalnézetből, valamint elölről és hátulról is ábrázoló grafikai tervvel jelentkezhet, mely a 150 éves a MÁV évfordulóját tükrözi.
- a pályamunkákat kizárólag digitális formátumban várjuk a következő címre vasut@freemail.hu a 150 éves a MÁV jeligére. A nem a megadott jeligére küldött pályaműveket nem tudjuk elfogadni, ezért kérjük az elküldés előtt győződjenek meg arról, hogy a levél tárgyába az általunk megadott jeligét beírták e.

- ugyanide írjanak, ha további információra van szükségük: vasut@freemail.hu

Pályázati határidő: 2018. február 20. A kiírók a beérkezett képek felhasználási jogát és a pályázó adatait harmadik félnek nem adják át.

A beérkezett pályaműveket fokozatosan tesszük közzé internetes oldalunkon. Az önök által beküldött munkákból oldalunkon történő szavazás útján dől el kik lesznek a szerencsés nyertesek. Nyerteseink nevét itt az oldalunkon valamint FACEBOOK elérhetőségeinken tesszük közzé. Az ünnepélyes eredményhirdetésre és a nyeremények átadására pedig egy rendezvényünk megnyitóján kerül sor. Terveink szerint a beérkezett pályaművekből kiállítást rendezünk.

Várjuk pályaműveiket.