Pályázataink

A Költészet világnapja és a Magyar költészet napja alkalmából közlekedési versíró pályázat került meghirdetésre, immáron III. alkalommal.

A Költészet világnapja és a Magyar költészet napja alkalmából közlekedési versíró pályázatot hirdetünk, immáron II. alkalommal. Az önök által beküldött versekből összeállításra került egy verseskönyv, melyet internetes oldalunkon digitális formában a elérhetővé tettünk az önök számára.

170 esztendővel ezelőtt 1847. szeptember 1. adták át a forgalomnak a Pest - Szolnok vasútvonalat. E jeles évforduló kapcsán pályázatot hirdetünk a 170 éves jubileum tiszteletére. Pályázatunkon bárki indulhatott, aki kedvet érzett magában, hogy megmutassa tehetségét. Az elkészült művekből önök kedves látogatóink szavaztak és meghozták a végső...

A költészet világnapja és a magyar költészet napja alkalmából a 2017-es esztendő első felében egy versíró pályázatot hirdettünk, melyre igen sok remek alkotás érkezett hozzánk. Az önök által beküldött versekből összeállításra került egy verseskönyv, melyet internetes oldalunkon digitális formában a elérhetővé tettünk az önök számára.